Főkategóriák
Mások ezeket vették
Az alappor spenót-leveles kel ízesítésű, amely frissességet és különleges ízélményt ad a hamburgereknek és fasírtoknak, gazdag vitaminokban és ásványi anyagokban.
A barnalencse kiválóan alkalmazkodik számos étrendi preferenciához és kínál számos egészségügyi előnyt. A belőle készült vegán alappor egyszerűen elkészíthető, olaj hozzáadásával akár sütőben vagy kontaktgrillen is süthető, növényi alapú fasírt alap. Nem csak húsmentesen étkezőknek ajánljuk, hanem azoknak is, akik most ismerkednek a vegán életmóddal és szívesen próbálnak ki új ízeket.
Gluténmentes. Hozzáadott cukor mentes. Kukorica mentes. Szójamentes. Tartósítószer mentes. Tejmentes. Tojás mentes. Vegán. Gluténmentes és tejmentes termékeket előállító üzemben készült. Csomagolás: 100%-ban újrahasznosítható. Gyártás helye: Magyarország.
Az alappor spenót-leveles kel ízesítésű, amely frissességet és különleges ízélményt ad a hamburgereknek és fasírtoknak, gazdag vitaminokban és ásványi anyagokban. Mind a spenót, mind a leveles kel frissek és könnyedek, természetes módon tartalmaznak egy kis savasságot, ami hozzájárul az ételek kiegyensúlyozott ízéhez. Nem használunk kész fűszerkeverékeket! Minden termékünket kizárólag a magunk által összeállított fűszerkombinációval ízesítünk.
A tasak tartalmából (250g) az általunk javasolt recept alapján (375ml forró víz) hozzáadásával 625gramm kész keveréket kapunk. Pihentesse 5 percig majd nedves kézzel formázza golyó, rudacska vagy pogácsa alakúra. Forró olajban süsse készre. A tasak tartalma 5 fő részére elegendő.
Összetevők: barnalencse liszt, burgonyapehely, gluténmentes zabpehelyliszt, gluténmentes zabpehely, fűszerek: (só, őrölt pirospaprika, fokhagyma por, őrölt feketebors), szárított zöldségek: (spenót 3%, leveles kel 1,4%, paradicsom, vöröshagyma, petrezselyem).
Átlagos tápérték 100gramm termékben: Energiatartalom: 1292kJ/308kcal, Fehérje: 18g, Szénhidrát: 49g, amelyből cukor: 1,5g,
Zsírok: 1,5g, amelyből telített zsírsavak: 0,3g, Só: 3,4g, Rost: 8,9g.
Elkészítési javaslatunk: Keverjen el 100gramm alapport 1,5dl forró vízzel, hagyja állni 5 percig. Nedves kézzel formázza golyó vagy rudacska formára. Igény szerint megforgathatja kedvenc panírmorzsájába, így még ropogósabb fasírt lesz a végeredmény. Forró olajban süsse aranybarnára.
Sütőben vagy forró levegős sütőben, illetve hamburgerpogácsa készítésekor a 100g alapporhoz adjon hozzá 8-10ml vízzel többet. Igény esetén különböző olajos magvak hozzáadásával még izgalmasabbá tehetjük.
Gluténmentes. Hozzáadott cukor mentes. Kukorica mentes. Szójamentes. Tartósítószer mentes. Tejmentes. Tojás mentes. Vegán. Gluténmentes és tejmentes termékeket előállító üzemben készült. Csomagolás: 100%-ban újrahasznosítható. Gyártás helye: Magyarország.
Az alappor spenót-leveles kel ízesítésű, amely frissességet és különleges ízélményt ad a hamburgereknek és fasírtoknak, gazdag vitaminokban és ásványi anyagokban. Mind a spenót, mind a leveles kel frissek és könnyedek, természetes módon tartalmaznak egy kis savasságot, ami hozzájárul az ételek kiegyensúlyozott ízéhez. Nem használunk kész fűszerkeverékeket! Minden termékünket kizárólag a magunk által összeállított fűszerkombinációval ízesítünk.
A tasak tartalmából (250g) az általunk javasolt recept alapján (375ml forró víz) hozzáadásával 625gramm kész keveréket kapunk. Pihentesse 5 percig majd nedves kézzel formázza golyó, rudacska vagy pogácsa alakúra. Forró olajban süsse készre. A tasak tartalma 5 fő részére elegendő.
Összetevők: barnalencse liszt, burgonyapehely, gluténmentes zabpehelyliszt, gluténmentes zabpehely, fűszerek: (só, őrölt pirospaprika, fokhagyma por, őrölt feketebors), szárított zöldségek: (spenót 3%, leveles kel 1,4%, paradicsom, vöröshagyma, petrezselyem).
Átlagos tápérték 100gramm termékben: Energiatartalom: 1292kJ/308kcal, Fehérje: 18g, Szénhidrát: 49g, amelyből cukor: 1,5g,
Zsírok: 1,5g, amelyből telített zsírsavak: 0,3g, Só: 3,4g, Rost: 8,9g.
Elkészítési javaslatunk: Keverjen el 100gramm alapport 1,5dl forró vízzel, hagyja állni 5 percig. Nedves kézzel formázza golyó vagy rudacska formára. Igény szerint megforgathatja kedvenc panírmorzsájába, így még ropogósabb fasírt lesz a végeredmény. Forró olajban süsse aranybarnára.
Sütőben vagy forró levegős sütőben, illetve hamburgerpogácsa készítésekor a 100g alapporhoz adjon hozzá 8-10ml vízzel többet. Igény esetén különböző olajos magvak hozzáadásával még izgalmasabbá tehetjük.
Vegadokk termékek »