Japán instant búzatésztás leves wakaméval.
Összetevők: tészta (92,1%): búzaliszt, pálmazsír, tápióka, módosított keményítő, só, stabilizátor: trifoszfátok, guargumi, térfogatnövelő szer: kálium-karbonát, nátrium-karbonát, színezék: riboflavinok, leves alap (7,9%): só, ízfokozók: nátrium glutamát,dinátrium-guanilát, dinátrium-inozinát; cukor, szója mártás por (6,4%): szója mártás (szójabab, búzaliszt,só), burgonya keményítő, tápióka, só; hidrolizált szójafehérje, texturált szójafehérje, szárított wakame (Undaria pinnatifida) (3,2%), növényi tejpor (glükóz szirup, pálmazsír, nátrium kazeinát (tej), emulgeálószer: E 471, csomósodást gátló anyag: E554, aroma), őrölt bors, szárított shiitake gomba (Lentinus edodes) (2,5%), szalmagomba (Volvariella volvacea) (2,5%), szárított zöldhagyma(kéndioxid és szulfátok) (2,5%), hagymapor, fokhagyamapor, színezékek: karamell, paprika kivonat, csomósodást gátló anyag: E 551, maltodextrin, szezám olaj (szezámmag), aromák. Allergének: Búzaliszt, szójabab, szójafehérje, szezám, szezámolaj, kéndioxid és szulfátok.

Átlagos tápérték 100g elkészített termékben:
Energia: 302kJ/72kcal
Zsír: 3,2g
amelyből telített zsírsavak: 1,0g
Szénhidrát: 9,3g
amelyből cukrok: 0,13g
Fehérje: 1,4g

Elkészítési mód: Tegye a tésztát egy tálba. Adja hozzá a leves alapot és öntsön rá 400ml forrásban lévő vizet. Fedje le a tálat 3 percre. Keverés után a leves fogyasztásra kész.
Vifon termékek »

Címkék:

vifon