A Villányi epres borlekvár alapja a sillerbor, mely a vörösbornál kevesebb, de a rozénál hosszabb időt ázik a héján, így színe is mélyebb, teltebb.
A rozéborok és a sillerek közötti legfőbb különbség az, hogy utóbbiak valamennyi ideig együtt erjednek a törköllyel, így kapják meg jellegzetes, vörösborra hasonlító, ám lényegesen lágyabb, gyümölcsös ízüket.

A hozzáadott gyümölcsnek köszönhetően a sillerbor epres karakterisztikája még inkább felerősödik ebben a különleges zamatú villányi epres borlekvárban.

Az eper íze és illata tökéletesen harmonizálnak a finom savakkal és az édes aromás jegyekkel. A Siller boros eper Villányi Borlekvár ideális vásárlás minden alkalomra, legyen az barbeque parti vagy egy családi vacsora. Kellemes íze és illata miatt mindig nagy sikerrel fogadott lesz!
Villányi termékek »