Főkategóriák
Mások ezeket vették
Cabernet Sauvignon rosé borlekvár.
A vörös borlekvár fűszerezésében a fahéj, a szegfűszeg és a gyömbér dominál. A Villányi rozé borlekvár a villányi borvidéken termett, piros gyümölcsöket idéző, ropogós zamatú, üde, áradó, málnás illatú Cabernet Sauvignon rosé borból készül.
Felhasználása: igazi különlegessé varázsolhatja az összes olyan ételt amihez hagyományos módon áfonya lekvárt szoktak kínálni. A piros gyümölcsöket idéző bor aromája kitűnően kiemeli a sajtok, vadételek ízék.Aki desszerthez szeretné fogyasztani annak palacsintába is ajánljuk csoki öntettel megbolondítva.
Összetétel: bor (Cabernet Sauvignon rosé), cukor, pektin, fahéj, szegfűszeg, gyömbér, citromsav, szorbinsav.
Felhasználása: igazi különlegessé varázsolhatja az összes olyan ételt amihez hagyományos módon áfonya lekvárt szoktak kínálni. A piros gyümölcsöket idéző bor aromája kitűnően kiemeli a sajtok, vadételek ízék.Aki desszerthez szeretné fogyasztani annak palacsintába is ajánljuk csoki öntettel megbolondítva.
Összetétel: bor (Cabernet Sauvignon rosé), cukor, pektin, fahéj, szegfűszeg, gyömbér, citromsav, szorbinsav.
Villányi termékek »