Főkategóriák
Mások ezeket vették
A zöld pesto-azaz a Pesto alla Genovese az egyik legkedveltebb olasz szósz.
Csak hozzá kell keverni a tésztához, egy kis reszelt parmezán vagy pecorino sajttal megszórni és máris Olaszországban érezzük magunkat. Előszeretettel használják gnocchival. Ezen kívűl a zöld pesto használható levesek, kenyerek, pizza ízesítéséhez is. Összetevők: Bazsalikom 40%,
Napraforgó olaj,
Kesudió,
Grana Padano és Pecorino sajt (tartósítószerek: E 1105 tojásból),
Víz,
Burgonyapelyhek (burgonya, emulgeálószer (E 471), stabilizátor (E 450), antioxidánsok (E 223, E 304), fűszerek),
Só,
Cukor,
Fenyőmag,
Extra szűz olívaolaj,
Növényi rostok, Savanyúságot szabályozó anyagok (E 270), Fokhagymapor, Aromák
Napraforgó olaj,
Kesudió,
Grana Padano és Pecorino sajt (tartósítószerek: E 1105 tojásból),
Víz,
Burgonyapelyhek (burgonya, emulgeálószer (E 471), stabilizátor (E 450), antioxidánsok (E 223, E 304), fűszerek),
Só,
Cukor,
Fenyőmag,
Extra szűz olívaolaj,
Növényi rostok, Savanyúságot szabályozó anyagok (E 270), Fokhagymapor, Aromák
Antico Casale termékek »