Főkategóriák
Mások ezeket vették
Instant száraz élesztő.
Saccharomyces cerevisiae sejtekből klasszikus mikrobiológiai kritériumok alapján gondosan válogatott törzsek felhasználásával gyártott aktív száraz élesztő.
Felhasználás: Alkalmas korlátozott, legfeljebb 10% cukortartalmú eljárásokhoz, ideális minden olyan tésztaféléhez, amely nincs dúsítva és nagy erjedési erőt igényel. Kiváló eredményeket biztosít a kenyér és sütőipari termékek valamennyi folyamatában; ezenkívül kiváló természetes kenyér aromát ad a termékeknek.
Összetevők: élesztő (Saccharomyces cerevisiae) emulgeálószer E491.
Adagolás: 1-2 % lisztmennyiségre számolva.
Felhasználás: Alkalmas korlátozott, legfeljebb 10% cukortartalmú eljárásokhoz, ideális minden olyan tésztaféléhez, amely nincs dúsítva és nagy erjedési erőt igényel. Kiváló eredményeket biztosít a kenyér és sütőipari termékek valamennyi folyamatában; ezenkívül kiváló természetes kenyér aromát ad a termékeknek.
Összetevők: élesztő (Saccharomyces cerevisiae) emulgeálószer E491.
Adagolás: 1-2 % lisztmennyiségre számolva.
Bagoila termékek »