A színtiszta japán csokoládé házassága a tokiói cukrászdák kedvenc málnaízével.
A csoki-szakértők közül egyre többen nem a francia, hanem sokkal inkább a japán csoki-desszert piacot tartják a kifinomultabbnak. A párizsi Salon du Chocolat díjait rendszeresen viszik el japán csokoládé-mesterek, miközben a francia csokoládékészítők számára ma már az a legnagyobb elismerés, ha üzletet nyithatnak Tókióban. Mi már csak ezért is a japán édesség-iránytűt követve forgatjuk sűrű csokoládé és málna aromába ezt a japán kávékülönlegességet.

Hogyan készítsünk belőle otthon csokoládés-málna ízű kávét?

A Cafe Frei által fejlesztett, speciális pörkölés-technológiának köszönhetően az illatos, ízesített kávészemekből bármilyen otthoni kávéfőzési „módszerrel” elkészíthető ez a különleges ízű kávé. Kis adag cukor vagy méz, tehát az édesítés, kihangsúlyozza a kávé komplex karakterét. Ha pedig tejet is adunk hozzá, az tovább lágyítja az ízharmóniát. Egy csészényi közepes erősségű kávé elkészítéséhez javasolt adag: 2 púpos kiskanál őrölt kávé. Összetevők: Pörkölt arabica szemes kávé 98%, aromák (csokoládé, málna) 2%. Tartsa mindig lezárva, fénytől védve, lehetőség szerint hűvös helyen, de sosem a hűtőben! Mindig csak annyit őröljön le, amennyit épp elkészít!
Cafe Frei termékek »

Címkék:

cafe frei