Természetes fermentálással készült japán miszó. A Clearspring japán csicseriborsó miszó egy ízletes szójamentes recept alapján, a harmadik generációs japán manufaktúra Naganóban készíti.
Ugyanúgy használhatod, mint a többi miszónkat, levesek, szószok, mártások ízesítésére.

A miszó, 100% bio, GMO mentes, fermentált, pasztőrizálatlan és vegán. Ugyanazzal a hagyományos technológiával készül, mint a legnépszerübb barnarizs miszónk.

Összetevők: Bio gazdaságból származó Csicseriborsó (47%), bio gazdaságból származó erjesztett rizs (34%), tengeri só, víz.

Ugyanúgy használhatod, mint a többi miszónkat, levesek, szószok, mártások ízesítésére.

Ha levest készítesz, a főzés végén, a már nem lobogó levesbe öntsd bele az egy csésze főzőlében feloldott miszókrémet.
Clearspring termékek »