A bio fehér miso régi családi recept alapján készül Japán Nagano prefektúrájában, és a sós és édes ízek ízletes egyensúlyát kínálja, miközben még mindig umami-csapásként hat.
Használja autentikus japán miso leves készítéséhez, valamint pörköltek és mártások ízének gazdagítására, öntetekbe vagy akár mázként is.

Összetevők: szójabab (53%), tenyésztett rizs, tengeri só, víz.

Egyéb allergén információ: A miso idővel természetes módon sötétedik; ez nem befolyásolja a minőséget. A miso élő termék, és a folyamatos erjedés miatt a fedél kidudorodhat. Ettől még biztonságosan fogyasztható. A levegőn ártalmatlan fehér élesztőgombák alakulhatnak ki. Egyszerűen hámozza le.

Átlagos tápérték 100g termékben:
Energia: 587kj/141kcal
Zsír: 6,6g
Amelyből telített zsírsavak: 0,7g
Szénhidrát: 5,3g
Amelyből cukrok: 4,1g
Fehérje: 12g
Rost: 0g
Só: 13,1g
Clearspring termékek »