Főkategóriák
Mások ezeket vették
A Dr. Oetker eredeti pudingja igazi klasszikusnak számít. Magyarország legkedveltebb pudingpora eredeti Dr. Oetker minőségben.
Gluténmentes.
Gluténmentes.
Összetevők: Kukoricakeményítő, Étkezési só, Aroma, Színezék.
Elkészítés és felhasználás: Dr. Oetker puncs ízű pudingpor, 500 ml tej és 3-4 csapott evőkanál cukor. (4 adag elkészítéséhez elegendő).
Kevés tejjel a pudingport és az ízlés szerint adagolt cukrot simára keverjük.
A maradék tejet felforraljuk, levesszük a tűzről és hozzáöntjük a csomómentesen elkevert pudingport.
Folyamatos keverés közben, alacsonyabb hőfokon, forrástól számítva még legalább 1 percig főzzük, amíg teljesen besűrűsödik. A pudingot hideg vízzel kiöblített formákba vagy tálkákba öntjük, kihűlés után tetszés szerint díszítve tálaljuk.
Receptjavaslat: A pudingot a receptleírás alapján, azonban 400 ml almalével készítjük el. 200 ml habtejszínt kemény habbá verünk, és a még meleg pudinghoz forgatjuk. Tálaláskor almaszeletekkel díszítjük.
Elkészítés és felhasználás: Dr. Oetker puncs ízű pudingpor, 500 ml tej és 3-4 csapott evőkanál cukor. (4 adag elkészítéséhez elegendő).
Kevés tejjel a pudingport és az ízlés szerint adagolt cukrot simára keverjük.
A maradék tejet felforraljuk, levesszük a tűzről és hozzáöntjük a csomómentesen elkevert pudingport.
Folyamatos keverés közben, alacsonyabb hőfokon, forrástól számítva még legalább 1 percig főzzük, amíg teljesen besűrűsödik. A pudingot hideg vízzel kiöblített formákba vagy tálkákba öntjük, kihűlés után tetszés szerint díszítve tálaljuk.
Receptjavaslat: A pudingot a receptleírás alapján, azonban 400 ml almalével készítjük el. 200 ml habtejszínt kemény habbá verünk, és a még meleg pudinghoz forgatjuk. Tálaláskor almaszeletekkel díszítjük.
Dr. Oetker termékek »