A gyerekek nem kérik a kenyér héját? Vagy elfogyott otthon a kenyér, zsemle, és nincs időd finom Éléskamra Gluténmentes kenyér sütésére?
Van egy jó hírünk számodra, az Éléskamra megalkotta a héj nélküli Gluténmentes, Szénhidrátcsökkentett, Paleo étkezésbe is illő kenyeret.
Egy adag elkészített héj nélküli Éléskamra kenyérben mindössze 18g szénhidrát van, ezért tökéletes vacsorára is.
Kenyérre vágysz, de nincs időd? 2 percet igényel Tőled, 4-et a mikrohullámú sütődtől ez az egyszerű de nagyszerű keverék.

A magas keményítő tartalmú általános gluténmentes lisztekhez képest kb. 50%-kal csökkentett szénhidrát tartalmú termék.

Kinek ajánljuk?
Időhiányban szenvedő felnőtteknek.
Kenyér héját nem szerető gyerekeknek.
Utazáshoz mivel könnyel elkészíthető bárhol ahol van mikrohullámú sütő.
Ha csak pár perced van, de kenyérre vágysz.
Reggelire, vacsorára, tízóraira uzsonnára, ebéd mellé tökéletes választás az Éléskamra Héj nélküli Gluténmentes Paleo Szénhidrátban szegény, rostban gazdag, kenyér.

Diétázók is fogyaszthatják, alacsony szénhidrát tartalma miatt szívesen ajánljuk cukorbetegeknek, inzulin rezisztenseknek.

Pontosan mit tartalmaz a lisztkeverék?
A keverékben a finomabb ízvilág elérése érdekében a szúrós ízű szódabikarbóna helyett a saját fejlesztésű Paleolit Éléskamra foszfátmentes sütőport használjuk. Hozzáadott adalékoktól, színezékektől, konzerváló szerektől, aromáktól, ízfokozóktól mentes, csak természetes alapanyagok felhasználásával előállított termék. Gabona-, cukor-, szója-, tejmentes magyar lisztkeverék. Nem tartalmaz továbbá konjac lisztet, élesztőt sem.

Jó szívvel ajánljuk fogyókúrázóknak, diétázóknak, paleolit életmód híveinek, izulin rezisztens és cukorbetegeknek, illetve azoknak, akik szem előtt tartják az egyszerű, de egészséges napi táplálkozást.

Összetevők: tápióka keményítő, szezámmag liszt, bambuszrost liszt, porlasztva szárított tojásfehérje por, sárga lenmagliszt, foszfátmentes sütőpor (savanyúságot szabályozó anyag: borkősav, térfogatnövelő szer: nátrium-hidrogén-karbonát, tápióka keményítő), himalaya só.

Alaprecept hozzávalók:

1 csomag Éléskamra Gluténmentes héj nélküli kenyér lisztkeverék.
80 ml langyos víz.
20 ml folyékony zsiradék.
20 ml 100%-os citromlé.

Elkészítési javaslat: tegyél egy kis tálba 80 ml langyos vizet, 20 ml folyékony zsiradékot, 20 ml friss vagy 100%-os citromlevet, add hozzá a tasak tartalmát és keverd el alaposan. 5 perc pihentetés után magas fokozaton mikrohullámú sütőben 4 perc alatt süsd készre. A formából kivéve hűtsd ki. A hagyományos kenyér gyors helyettesítőjeként fogyasztható.

Airfryer forró levegős sütőben is készítheted: 180 fokon 12-16 perc alatt süsd készre erre alkalmas sütőformában.
Garantáltan gluténmentes műhelyben csomagolva.
Csak természetesen előforduló cukrokat és rostokat tartalmaz.
Szezámmagot és dióféléket felhasználó üzemben készült.
Száraz, hűvös helyen tartandó.

Mit készíthetünk belőle?
Az egyszerű és nagyszerű bögrés termékcsalád terméke, villám gyorsan elkészíthető héj nélküli kenyér.

Tápérték 100g termékben:
Energia: 1325,29KJ / 317,34Kcal
Zsír: 3,35g
amelyből telített zsírsavak: 0,57g
Szénhidrát: 32,31g
amelyből cukrok: 1,77g
Fehérje: 27,68g
Rost: 20,55g
Só: 2,67g
Éléskamra termékek »

Címkék:

éléskamra