A Gyömbéres cékla-répa a céklarajongók nagy kedvence lett. Roppanós, vékony cékla és sárgarépa-csíkok, a gyömbér friss ízével keverve.
Receptünk harmonikus ízvilágot eredményez, melyben a cékla finoman, de nem harsogóan dominál, míg az összetevők vitamin- és ásványianyag tartalma az üvegben marad. A gyömbér elveszíti a csípősségének nagy részét az erjedés alatt, de a friss, semmivel össze nem hasonlítható íze finoman fűszerez, így azoknak is ajánljuk, akik a csípőssége miatt kerülik a fogyasztását.

A termék összetevőinek egyszerűsége (cékla, sárgarépa, ivóvíz, gyömbér és só) kiválóan alkalmassá teszi a különböző diétákban való felhasználásra és kisgyermekek étrendjének kiegészítésére is.

Felbontás után hűtőben 2 hétig eláll.

Hogyan fogyaszthatod a fermentált finomságodat?

Tálald sültek mellé a köret színesítésére. Dobd fel vele a salátádat. Egészítsd ki vele a szendvicsedet/wrapodat/burgeredet. Használd levesbetétként, add húspáchoz a különleges ízélményért.

A fermentálás során a felhasznált alapanyagok vitamintartalma megmarad, az üvegben található élőflóra pedig jótékony hatással van az emésztőrendszerre.

Összetevők: cékla, sárgarépa, ivóvíz, gyömbér, só.
Fermentini termékek »