Főkategóriák
Mások ezeket vették
A Fermentini természetesen fermentált Gyömbéres sárgarépa roppanós, vékony csíkokra vágott sárgarépát tartalmaz gyömbérrel gazdagon
ízesítve.
ízesítve.
Roppanós, vékony sárgarépa-csíkok a gyömbér friss ízével keverve, ráadásul a fermentálási eljárás a vitamin- és ásványianyag tartalmat is megőrzi.
A gyömbér elveszíti a csípősségének nagy részét az erjedés alatt, de a friss, semmivel össze nem hasonlítható íze finoman fűszerez, így azoknak is ajánljuk, akik a csípőssége miatt kerülik a fogyasztását.
A termék összetevőinek egyszerűsége (sárgarépa, ivóvíz, gyömbér és só) kiválóan alkalmassá teszi a különböző diétákban való felhasználásra és kisgyermekek étrendjének kiegészítésére is.
Mi leginkább salátába keverve vagy köret kiegészítéseként szeretjük, de wrap, levesbetét, vagy szendvics feltét is lehet belőle.
Felbontás után hűtőben 2 hétig eláll.
A fermentálás során a felhasznált alapanyagok vitamintartalma megmarad, az üvegben található élőflóra pedig jótékony hatással van az emésztőrendszerre.
Összetevők: sárgarépa, ivóvíz, gyömbér, só.
A gyömbér elveszíti a csípősségének nagy részét az erjedés alatt, de a friss, semmivel össze nem hasonlítható íze finoman fűszerez, így azoknak is ajánljuk, akik a csípőssége miatt kerülik a fogyasztását.
A termék összetevőinek egyszerűsége (sárgarépa, ivóvíz, gyömbér és só) kiválóan alkalmassá teszi a különböző diétákban való felhasználásra és kisgyermekek étrendjének kiegészítésére is.
Mi leginkább salátába keverve vagy köret kiegészítéseként szeretjük, de wrap, levesbetét, vagy szendvics feltét is lehet belőle.
Felbontás után hűtőben 2 hétig eláll.
A fermentálás során a felhasznált alapanyagok vitamintartalma megmarad, az üvegben található élőflóra pedig jótékony hatással van az emésztőrendszerre.
Összetevők: sárgarépa, ivóvíz, gyömbér, só.
Fermentini termékek »