Főkategóriák
Mások ezeket vették
A már jól ismert Flavin7 ital továbbfejlesztett változata, ionofór bioflavonoidokkal. Elsősorban szív-és érrendszeri megbetegedések megelőzésére, kezelésére!
Főbb hatásterületek: szív-és érrendszeri betegségek megelőzése, kezelése, gyulladásgátló, immunrendszer erősítése, hajszálerek erősítése, érelmeszesedés csökkentése. Növényi bioflavonoidokat és telítetlen zsírsavakat tartalmazó összetétel, ionofor technológiával. 7 fajta, jelentős polifenol, flavonoid tartalommal rendelkező gyümölcsök hatóanyagaival.
Néhány kiemelt összetevő: Flavin7 Bioflavonoid complex, naringenin, genistein, daidzein, DH quercetin, EGCG, hesperidin, isoquercetin, resveratrol. Aktív ciklizált flavonoidok: Dihidroquercetin, Isoquercetin, Apigenin, Sylimarin, EGCG, Quercetin, Hesperidin, Luteolin, Rutinum, Resveratrol.
Összetevők: Szűrt-tisztított víz, Flavin7Bioflavonoid Complex (vörös szőlő mag-héj; cirok mag-héj; feketeszeder mag-héj; feketecseresznye mag-héj; feketeribizli mag-héj; pirosribizli mag-héj; szilva héj; alma héj szárított örleménye); meggyszár őrlemény; CD-polidextrin; dihidroquercetin (98%); naringenin (98%); glicin; Polygonum cuspidatum gyökér kivonat (resveraetol 98%); genistin (98%); isoquercetin (95%); cink-acetát; daidzein (98%); zöld tea polifenol (EGCG 50%); paradicsom kivonat (likopin 5%); szinezés: Vitis Red 4P-WS (antocianin 4%); kamilla virág kivonat (apigenin 98%); Máriatövis kivonat (Sylimarin 80%); Sophora japonica L. kivonat (quercetin 98%); keserű narancs kivonat (hesperidin 90%); földimogyoró liofilizált koncentrátum (luteolin 98%); Sophora japonica L. kivonat (rutin 95%). Édesítőszer: Stevia (Steviol-glikozid).
Flavonoidok/ polifenolok vízben oldott koncentrált közegében a növényi, többszörösen telítetlen zsírok, zsírsavak nanotechEMULSIO TM eljárással készült, gyümölcs-, gyógynövény kivonata. A szív- és érrendszeri betegségek világszerte vezető haláloknak számítanak, gyakoriságukat tekintve kiemelendő a szívinfarktus, a stroke, a koszorúér-betegség és a szívelégtelenség. Hazánkban a várható átlag életkor férfiaknál 8, nőknél 6 évvel marad el az európai értéktől, és az éves halálesetek mintegy felét okozzák a keringési rendszer zavarai. A szív- és érrendszeri betegségek kialakulásában közel 300 rizikófaktor játszik szerepet. Ilyen a magas vérnyomás, magas koleszterinszint, cukorbetegség, túlsúly, túlzott alkoholfogyasztás, mozgásszegény életmód, örökített tényezők, életkor, élet- és munkakörülmények, pszichoszociális stressz. Fontos tudni, hogy a szív- és érrendszeri betegségek sokáig tünetmentesek, egészen a legutolsó szakaszig, amikor bekövetkezik a váratlan, súlyos következményekkel járó esemény. Mindezért rendkívül fontos a prevenció.
Szívbetegségre gyanakodhatunk abban az esetben, ha visszatérő mellkasi fájdalmat tapasztalunk, diszkomfortérzetet, nehezített légzést, légszomjat, emellett alsóvégtagjaink megduzzadnak, szívverésünk rendszertelenné válik.
35 év felett a rizikófaktorok szűrése mindkét nemnek ajánlott.
A növények, gyümölcsök, gyógyfüvek használata egy-egy betegség megelőzésére, kezelésére és gyógyítására a XIX. század közepéig szinte egyeduralkodó volt az orvostudomány terápiás lehetőségei között.
Ez a gyógyszeripar felemelkedésével megszűnt, ám szerencsére az elmúlt 20-30 évben az emberek újra kezdik felfedezni az organikus szerek hasznosságát a korszerű terápia eszközeként.
A Flavin7 Cyclo Cardio ital növényi flavonoidok kiemelten szinergista hatású, szív-és érrendszer erősítő komplexe.
A flavonoidok hatása nagy segítséget nyújthat szív-és érrendszeri betegeknek, elsősorban a megelőzésben, illetve kezdődő problémák csökkentésére. A flavonoidok a fotoszintézisre képes növények másodlagos anyagcsere termékei, melyek a polifenol típusú vegyületek csoportjába tartoznak. A flavonoid típusú vegyületek megkötik a szabadgyököket és antioxidáns hatással rendelkeznek. Az antioxidánsok olyan stabil molekulák, melyek az instabil oxidánsokhoz kötődnek és semlegesítik azokat.
A flavonoidok kiváló élettani hatását számos külföldi és hazai klinikai és laboratóriumi vizsgálat igazolja.
Flavonoidok: A tudósok már évek óta tudják, hogy a számos élelmiszerben, gyümölcsökben, zöldségekben, gyógynövényekben, gabonafélékben és csokoládéban, megtalálható flavonoidok szívbarát alkotóelemek.
Léteznek a növényekben olyan természetben előforduló molekulák, melyek nem vitaminok, nem ásványi anyagok és nem is rostok, de mégis biológiailag aktív vegyületek. Ilyen növényi vegyületek például a flavonoidok, vagy más néven bioflavonoidok. A növényvilág nagy részének színpompája a flavonoktól származik. Sok gyógynövény a flavonoidoknak köszönheti előnyös tulajdonságait. A flavonoidok nevüket sárga színükről kapták (a flavus latinul sárga). A flavonoidok a növényekben a saját védelmükre termelt anyagok, melyek védik a növényt a káros UV sugárzással és egyéb növényi kórokozókkal szemben. Ezek az anyagok hasznosak lehetnek az emberi szervezetnek is, hiszen hasonló védelmi funkciót tölthetnek be az emberi szervezetben, és fogyasztásuk védelmet nyújthat több, a szervezetet ért, káros hatással szemben.
A kutatók összefüggést kerestek a flavonoidokban gazdag ételek és a kardiovaszkuláris (szív-érrendszeri) rizikótényezők – például a magas vérnyomás, között, és megállapították, hogy bizonyos ételek jótékony hatással vannak a szervezetre.
Ezek az antioxidáns hatású flavonoidok lassítják, vagy megelőzik az oxidatív folyamatokat, amelyeket a szabadgyökök indítanak el, és sejtkárosodáshoz, szívbetegség és más egészségügyi problémák kialakulásához vezetnek.
Hesperidin: A flavonoidok felelősek nagyrészt a gyümölcsök és zöldségek színéért, de ennél sokkal fontosabb szerepük is van. Klinikai vizsgálatok kimutatták, hogy a heszperidin antioxidáns tulajdonságokkal rendelkezik, amelyek segítenek megvédeni a sejteket a betegségekhez vezető oxidatív stressztől. A heszperidin ezért szerepet játszhat a szív, a csontok, az agy, a máj és a légzőszervek egészségének megőrzésében, illetve támogatja az egészséges immunrendszert is.
Egy kutatás azt is kimutatta, hogy a heszperidin képes csökkenteni az érelmeszesedést, ami az artériák megkeményedése plakk felhalmozódása miatt, és sajnos a szívrohamok és szélütések lehetséges előfutára. A heszperidinről az is bebizonyosodott, hogy gyulladáscsökkentőként működik, illetve a szív- és érrendszeri megbetegedésekig, rengeteg téren van előnyös hatása.
A naringenin az egyik legfontosabb természetben előforduló flavonoid, amely túlnyomórészt egyes ehető gyümölcsökben található meg, mint például a citrusfélékben és a paradicsomban. Számos biológiai hatást tulajdonítottak ennek a fitokemikáliának, köztük antioxidáns, daganatellenes, vírusellenes, antibakteriális, gyulladáscsökkentő, antiadipogén és kardioprotektív hatást. A Naringenin széles körű biológiai hatással bír az emberi egészségre. Elősegíti a szénhidrát-anyagcserét, fokozza az antioxidáns védekezőképességet, megköti a reaktív oxigénfajtákat, modulálja az immunrendszer aktivitását, valamint antiatherogén és gyulladásgátló hatást is fejt ki. A tudományos kísérletek alapján a szív- és érrendszeri betegségek elleni védekezéssel kapcsolatos, különösen a már veszélyeztetett betegek esetében hatékony flavonoid.
A genistein egy izoflavon. Számos biológiai hatásáról számoltak be preklinikai vizsgálatokban, mint például az antioxidáns, gyulladáscsökkentő, antibakteriális és antivirális aktivitás, az angiogenezis és az ösztrogén hatása, valamint a cukorbetegségre és a lipidanyagcserére gyakorolt farmakológiai hatások. A genistein fő pozitív hatásai a szív- és érrendszeri megbetegedések elleni védelemre, valamint egyes ráktípusok, különösen az emlőrák előfordulásának csökkentésére vonatkoznak.
A daidzein az egyik fő izoflavonvegyület, és széles körben előfordul a szójában. Számos biológiai és farmakológiai tulajdonsággal rendelkezik, például antioxidáns, rákellenes, gyulladáscsökkentő, neuroprotektív, szív- és érrendszeri betegségek védő hatása, és autoimmun betegségek. Epidemiológiai adatok azt sugallják, hogy az izoflavon fogyasztás egészségügyi előnyökkel járhat, és csökkentheti egyes életkorral összefüggő betegségek, köztük a csontritkulás, a szív- és érrendszeri betegségek és számos ráktípus kockázatát, valamint csökkenti a menopauzával összefüggő tüneteket.
Megállapították, hogy az izoflavonok fokozzák az endothel funkcióját és korlátozzák az érelmeszesedés progresszióját, valamint csökkentik a vérnyomást, javítják a lipidprofilt, valamint csökkentik az oxidatív stresszt és a gyulladást.
EGCG: Egy Nagy-Britanniában végzett laboratóriumi kutatás szerint a zöld tea amelyet több mint négyezer éve fogyasztanak az emberek csökkenti a szívinfarktus és a stroke okozta károsodás mértékét. A kutatócsoport laboratóriumi körülmények között vizsgálta a szívsejteket, és megállapította, hogy a zöld tea egyik legfőbb alkotóeleme, az epigallokatekin-3-gallát (EGCG) gátolja a szívinfarktus vagy a stroke után bekövetkezett sejthalált. A szívinfarktus következtében ugyanis az agyba és a szívbe jutó oxigén és tápanyagok mennyisége csökken, ami a sejtek elhalásához vezet. A sejthalál a szövetek visszafordíthatatlan károsodását, és végső soron a szerv elégtelen működését vonja maga után. A zöld tea antioxidáns tulajdonságai meggátolják, hogy a koleszterin lerakódjék az érfalakra. A védőmechanizmus alapja, hogy az EGCG blokkolja a Stat1 nevű fehérje működését. A Stat1 az infarktus vagy a stroke után aktiválódik, és hozzájárul a sejthalálhoz. Az EGCG, úgy tűnik, a szívizomsejtek regenerálódását is elősegíti.
Ionofor hatás: Az Ionoforce technológia használatával könnyebben tudnak a hatóanyagok bejutni a sejtekbe, így nagyobb hatást biztosítanak a természetes hatóanyagoknak.
Hatékony felszívódás: A ciklodextrinek kémiai tulajdonságaik révén képes a kapcsolt molekulát jóval nagyobb hatékonysággal eljuttatni olyan közegbe, ahol eredetileg csökkent felszívódási kapacitással rendelkeznek.
Az új technológiának köszönhetően a szájüregben a nyálhártyán keresztül való felszívódás jóval hatékonyabb, mint a hagyományos készítmények esetén.
Összességében: A hatóanyagoknak és a technológiának köszönhetően a flavonoidok bio-hasznosulása a bázis értékről 50 – 200 szorosára növekedett.
Hatóanyagok az ajánlott napi bevitelben: 20ml/100ml: Összes polifenol: 1320mg/6600mg, ebből flavonoid: 1000mg/5000mg, melyből dihidroquercetin: 90mg/490mg, naringenin: 60mg/300mg, genistein: 40mg/200mg, isoquercetin: 32mg/160mg, daidzein: 25mg/126mg, EGCG: 10mg/50mg, apigenin: 4mg/20mg, sylimarin: 4mg/20mg, quercetin: 4mg/20mg, hesperidin: 2mg/10mg, antocianin: 300mg/1600mg, luteolin: 10mg/60mg, rutin: 6mg/30mg, ebből resveratrol: 40mg/20mg, cink: 10mg/50mg.
Felhasználási javaslat: 2x10ml/nap, valamint igény és szükség szerint max. 3x10ml/nap, nyelv alatt tartva 2-3 percig!
Az ajánlott napi mennyiséget ne lépje túl. Rendszeres fogyasztása segíthet az egészség megőrzésében!
Tárolás: felbontás nélkül szoba-hőmérsékleten, száraz helyen, napfénytől védve, gyermekektől elzárva. Felbontás után hűtőszekrényben tárolandó! Kérjük, az üvegbe ne igyon bele, mert esetleg erjedési folyamatokat indíthat el! Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott vegyes étrendet és az egészséges életmódot!
Néhány kiemelt összetevő: Flavin7 Bioflavonoid complex, naringenin, genistein, daidzein, DH quercetin, EGCG, hesperidin, isoquercetin, resveratrol. Aktív ciklizált flavonoidok: Dihidroquercetin, Isoquercetin, Apigenin, Sylimarin, EGCG, Quercetin, Hesperidin, Luteolin, Rutinum, Resveratrol.
Összetevők: Szűrt-tisztított víz, Flavin7Bioflavonoid Complex (vörös szőlő mag-héj; cirok mag-héj; feketeszeder mag-héj; feketecseresznye mag-héj; feketeribizli mag-héj; pirosribizli mag-héj; szilva héj; alma héj szárított örleménye); meggyszár őrlemény; CD-polidextrin; dihidroquercetin (98%); naringenin (98%); glicin; Polygonum cuspidatum gyökér kivonat (resveraetol 98%); genistin (98%); isoquercetin (95%); cink-acetát; daidzein (98%); zöld tea polifenol (EGCG 50%); paradicsom kivonat (likopin 5%); szinezés: Vitis Red 4P-WS (antocianin 4%); kamilla virág kivonat (apigenin 98%); Máriatövis kivonat (Sylimarin 80%); Sophora japonica L. kivonat (quercetin 98%); keserű narancs kivonat (hesperidin 90%); földimogyoró liofilizált koncentrátum (luteolin 98%); Sophora japonica L. kivonat (rutin 95%). Édesítőszer: Stevia (Steviol-glikozid).
Flavonoidok/ polifenolok vízben oldott koncentrált közegében a növényi, többszörösen telítetlen zsírok, zsírsavak nanotechEMULSIO TM eljárással készült, gyümölcs-, gyógynövény kivonata. A szív- és érrendszeri betegségek világszerte vezető haláloknak számítanak, gyakoriságukat tekintve kiemelendő a szívinfarktus, a stroke, a koszorúér-betegség és a szívelégtelenség. Hazánkban a várható átlag életkor férfiaknál 8, nőknél 6 évvel marad el az európai értéktől, és az éves halálesetek mintegy felét okozzák a keringési rendszer zavarai. A szív- és érrendszeri betegségek kialakulásában közel 300 rizikófaktor játszik szerepet. Ilyen a magas vérnyomás, magas koleszterinszint, cukorbetegség, túlsúly, túlzott alkoholfogyasztás, mozgásszegény életmód, örökített tényezők, életkor, élet- és munkakörülmények, pszichoszociális stressz. Fontos tudni, hogy a szív- és érrendszeri betegségek sokáig tünetmentesek, egészen a legutolsó szakaszig, amikor bekövetkezik a váratlan, súlyos következményekkel járó esemény. Mindezért rendkívül fontos a prevenció.
Szívbetegségre gyanakodhatunk abban az esetben, ha visszatérő mellkasi fájdalmat tapasztalunk, diszkomfortérzetet, nehezített légzést, légszomjat, emellett alsóvégtagjaink megduzzadnak, szívverésünk rendszertelenné válik.
35 év felett a rizikófaktorok szűrése mindkét nemnek ajánlott.
A növények, gyümölcsök, gyógyfüvek használata egy-egy betegség megelőzésére, kezelésére és gyógyítására a XIX. század közepéig szinte egyeduralkodó volt az orvostudomány terápiás lehetőségei között.
Ez a gyógyszeripar felemelkedésével megszűnt, ám szerencsére az elmúlt 20-30 évben az emberek újra kezdik felfedezni az organikus szerek hasznosságát a korszerű terápia eszközeként.
A Flavin7 Cyclo Cardio ital növényi flavonoidok kiemelten szinergista hatású, szív-és érrendszer erősítő komplexe.
A flavonoidok hatása nagy segítséget nyújthat szív-és érrendszeri betegeknek, elsősorban a megelőzésben, illetve kezdődő problémák csökkentésére. A flavonoidok a fotoszintézisre képes növények másodlagos anyagcsere termékei, melyek a polifenol típusú vegyületek csoportjába tartoznak. A flavonoid típusú vegyületek megkötik a szabadgyököket és antioxidáns hatással rendelkeznek. Az antioxidánsok olyan stabil molekulák, melyek az instabil oxidánsokhoz kötődnek és semlegesítik azokat.
A flavonoidok kiváló élettani hatását számos külföldi és hazai klinikai és laboratóriumi vizsgálat igazolja.
Flavonoidok: A tudósok már évek óta tudják, hogy a számos élelmiszerben, gyümölcsökben, zöldségekben, gyógynövényekben, gabonafélékben és csokoládéban, megtalálható flavonoidok szívbarát alkotóelemek.
Léteznek a növényekben olyan természetben előforduló molekulák, melyek nem vitaminok, nem ásványi anyagok és nem is rostok, de mégis biológiailag aktív vegyületek. Ilyen növényi vegyületek például a flavonoidok, vagy más néven bioflavonoidok. A növényvilág nagy részének színpompája a flavonoktól származik. Sok gyógynövény a flavonoidoknak köszönheti előnyös tulajdonságait. A flavonoidok nevüket sárga színükről kapták (a flavus latinul sárga). A flavonoidok a növényekben a saját védelmükre termelt anyagok, melyek védik a növényt a káros UV sugárzással és egyéb növényi kórokozókkal szemben. Ezek az anyagok hasznosak lehetnek az emberi szervezetnek is, hiszen hasonló védelmi funkciót tölthetnek be az emberi szervezetben, és fogyasztásuk védelmet nyújthat több, a szervezetet ért, káros hatással szemben.
A kutatók összefüggést kerestek a flavonoidokban gazdag ételek és a kardiovaszkuláris (szív-érrendszeri) rizikótényezők – például a magas vérnyomás, között, és megállapították, hogy bizonyos ételek jótékony hatással vannak a szervezetre.
Ezek az antioxidáns hatású flavonoidok lassítják, vagy megelőzik az oxidatív folyamatokat, amelyeket a szabadgyökök indítanak el, és sejtkárosodáshoz, szívbetegség és más egészségügyi problémák kialakulásához vezetnek.
Hesperidin: A flavonoidok felelősek nagyrészt a gyümölcsök és zöldségek színéért, de ennél sokkal fontosabb szerepük is van. Klinikai vizsgálatok kimutatták, hogy a heszperidin antioxidáns tulajdonságokkal rendelkezik, amelyek segítenek megvédeni a sejteket a betegségekhez vezető oxidatív stressztől. A heszperidin ezért szerepet játszhat a szív, a csontok, az agy, a máj és a légzőszervek egészségének megőrzésében, illetve támogatja az egészséges immunrendszert is.
Egy kutatás azt is kimutatta, hogy a heszperidin képes csökkenteni az érelmeszesedést, ami az artériák megkeményedése plakk felhalmozódása miatt, és sajnos a szívrohamok és szélütések lehetséges előfutára. A heszperidinről az is bebizonyosodott, hogy gyulladáscsökkentőként működik, illetve a szív- és érrendszeri megbetegedésekig, rengeteg téren van előnyös hatása.
A naringenin az egyik legfontosabb természetben előforduló flavonoid, amely túlnyomórészt egyes ehető gyümölcsökben található meg, mint például a citrusfélékben és a paradicsomban. Számos biológiai hatást tulajdonítottak ennek a fitokemikáliának, köztük antioxidáns, daganatellenes, vírusellenes, antibakteriális, gyulladáscsökkentő, antiadipogén és kardioprotektív hatást. A Naringenin széles körű biológiai hatással bír az emberi egészségre. Elősegíti a szénhidrát-anyagcserét, fokozza az antioxidáns védekezőképességet, megköti a reaktív oxigénfajtákat, modulálja az immunrendszer aktivitását, valamint antiatherogén és gyulladásgátló hatást is fejt ki. A tudományos kísérletek alapján a szív- és érrendszeri betegségek elleni védekezéssel kapcsolatos, különösen a már veszélyeztetett betegek esetében hatékony flavonoid.
A genistein egy izoflavon. Számos biológiai hatásáról számoltak be preklinikai vizsgálatokban, mint például az antioxidáns, gyulladáscsökkentő, antibakteriális és antivirális aktivitás, az angiogenezis és az ösztrogén hatása, valamint a cukorbetegségre és a lipidanyagcserére gyakorolt farmakológiai hatások. A genistein fő pozitív hatásai a szív- és érrendszeri megbetegedések elleni védelemre, valamint egyes ráktípusok, különösen az emlőrák előfordulásának csökkentésére vonatkoznak.
A daidzein az egyik fő izoflavonvegyület, és széles körben előfordul a szójában. Számos biológiai és farmakológiai tulajdonsággal rendelkezik, például antioxidáns, rákellenes, gyulladáscsökkentő, neuroprotektív, szív- és érrendszeri betegségek védő hatása, és autoimmun betegségek. Epidemiológiai adatok azt sugallják, hogy az izoflavon fogyasztás egészségügyi előnyökkel járhat, és csökkentheti egyes életkorral összefüggő betegségek, köztük a csontritkulás, a szív- és érrendszeri betegségek és számos ráktípus kockázatát, valamint csökkenti a menopauzával összefüggő tüneteket.
Megállapították, hogy az izoflavonok fokozzák az endothel funkcióját és korlátozzák az érelmeszesedés progresszióját, valamint csökkentik a vérnyomást, javítják a lipidprofilt, valamint csökkentik az oxidatív stresszt és a gyulladást.
EGCG: Egy Nagy-Britanniában végzett laboratóriumi kutatás szerint a zöld tea amelyet több mint négyezer éve fogyasztanak az emberek csökkenti a szívinfarktus és a stroke okozta károsodás mértékét. A kutatócsoport laboratóriumi körülmények között vizsgálta a szívsejteket, és megállapította, hogy a zöld tea egyik legfőbb alkotóeleme, az epigallokatekin-3-gallát (EGCG) gátolja a szívinfarktus vagy a stroke után bekövetkezett sejthalált. A szívinfarktus következtében ugyanis az agyba és a szívbe jutó oxigén és tápanyagok mennyisége csökken, ami a sejtek elhalásához vezet. A sejthalál a szövetek visszafordíthatatlan károsodását, és végső soron a szerv elégtelen működését vonja maga után. A zöld tea antioxidáns tulajdonságai meggátolják, hogy a koleszterin lerakódjék az érfalakra. A védőmechanizmus alapja, hogy az EGCG blokkolja a Stat1 nevű fehérje működését. A Stat1 az infarktus vagy a stroke után aktiválódik, és hozzájárul a sejthalálhoz. Az EGCG, úgy tűnik, a szívizomsejtek regenerálódását is elősegíti.
Ionofor hatás: Az Ionoforce technológia használatával könnyebben tudnak a hatóanyagok bejutni a sejtekbe, így nagyobb hatást biztosítanak a természetes hatóanyagoknak.
Hatékony felszívódás: A ciklodextrinek kémiai tulajdonságaik révén képes a kapcsolt molekulát jóval nagyobb hatékonysággal eljuttatni olyan közegbe, ahol eredetileg csökkent felszívódási kapacitással rendelkeznek.
Az új technológiának köszönhetően a szájüregben a nyálhártyán keresztül való felszívódás jóval hatékonyabb, mint a hagyományos készítmények esetén.
Összességében: A hatóanyagoknak és a technológiának köszönhetően a flavonoidok bio-hasznosulása a bázis értékről 50 – 200 szorosára növekedett.
Hatóanyagok az ajánlott napi bevitelben: 20ml/100ml: Összes polifenol: 1320mg/6600mg, ebből flavonoid: 1000mg/5000mg, melyből dihidroquercetin: 90mg/490mg, naringenin: 60mg/300mg, genistein: 40mg/200mg, isoquercetin: 32mg/160mg, daidzein: 25mg/126mg, EGCG: 10mg/50mg, apigenin: 4mg/20mg, sylimarin: 4mg/20mg, quercetin: 4mg/20mg, hesperidin: 2mg/10mg, antocianin: 300mg/1600mg, luteolin: 10mg/60mg, rutin: 6mg/30mg, ebből resveratrol: 40mg/20mg, cink: 10mg/50mg.
Felhasználási javaslat: 2x10ml/nap, valamint igény és szükség szerint max. 3x10ml/nap, nyelv alatt tartva 2-3 percig!
Az ajánlott napi mennyiséget ne lépje túl. Rendszeres fogyasztása segíthet az egészség megőrzésében!
Tárolás: felbontás nélkül szoba-hőmérsékleten, száraz helyen, napfénytől védve, gyermekektől elzárva. Felbontás után hűtőszekrényben tárolandó! Kérjük, az üvegbe ne igyon bele, mert esetleg erjedési folyamatokat indíthat el! Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott vegyes étrendet és az egészséges életmódot!
Vita Crystal termékek »
Flavin77 termékek »