A termékek bronz formázóbetéttel készülnek. Ez a gyártási eljárás adja a tészták világosabb, érdes felületét, aminek köszönhetően a hagyományos tésztáknál több szószt képesek felvenni és megtartani, valamint az ízük is jobban együtt él a mártással.
Kialakítása és a bronzmatricás gyártásnak köszönhető érdesebb felülete miatt minden mártást magához tapaszt. Vastag mártásos ételek köreteként, de akár saláta alapjaként is kiválóan megállja a helyét. Főzési idő: 12 perc.

Főzési tipp: a tésztát néhány perccel a jelzett idő előtt vegyük ki a főzővízből, és a készülő, hígabb szósszal együtt főzzük készre. Így egy még harmonikusabb ízt, és egy sűrűbb, telt mártást kapunk.

Átlagos tápérték 100g termékben:
Energiatartalom: 1495kJ/353kcal
Zsír: 1,9g
ebből telített zsírsavak: 0,7g
Szénhidrátok: 67g
ebből cukor: 2,4g
Fehérje: 14g
Só: 0,08g
Gyermelyi termékek »

Címkék:

gyermelyi