A tészták saját alapanyagokból, a gyermelyi malomban előállított speciális tésztaipari lisztből és a saját tojófarmjainkon megtermelt friss tojásból készülnek.
Egy klasszikus levesbetét, mely állagát sokáig és jól megőrzi. Másik népszerű felhasználási területe az édességek világa, vargabéleshez is tökéletes választás.

A magas minőségű alapanyagoknak köszönhetően formáját hosszú ideig, levesbe főzve is megőrzi. Főzési idő: 4-6 perc.

A Gyermelyi Vállalatcsoport elkötelezett a kiváló minőségű, biztonságos, magyar élelmiszer előállítása és a fogyasztói igények minél szélesebb körű kielégítése iránt. Termékeink zöme saját előállítású alapanyagból készül, így biztosított a gondos válogatás, a kifogástalan minőség és a finom íz.

Átlagos tápérték 100g termékben:
Energiatartalom: 1672kJ/394kcal
Zsír: 2,2g
ebből telített zsírsavak: 0,6g
Szénhidrátok: 80g
ebből cukor: 1,1g
Fehérje: 13g
Só: 0,21g
Gyermelyi termékek »

Címkék:

gyermelyi