A tészták saját alapanyagokból, a gyermelyi malomban előállított speciális tésztaipari lisztből és a saját tojófarmjainkon megtermelt friss tojásból készülnek.
Az olasz gasztronómia klasszikus terméke a lasagne. Ez a tészta magas minőségű durum őrleményből, kilogrammonként négy darab tojás hozzáadásával készül. Ennek köszönhetően mind tápértékben, mind ízében egy nagyon értékes termékről van szó.

A Gyermelyi Vállalatcsoport elkötelezett a kiváló minőségű, biztonságos, magyar élelmiszer előállítása és a fogyasztói igények minél szélesebb körű kielégítése iránt. Termékeink zöme saját előállítású alapanyagból készül, így biztosított a gondos válogatás, a kifogástalan minőség és a finom íz.

Átlagos tápérték 100g termékben:
Energiatartalom: 1672kJ/394kcal
Zsír: 2,2g
ebből telített zsírsavak: 0,6g
Szénhidrátok: 80g
ebből cukor: 1,1g
Fehérje: 13g
Só: 0,21g
Gyermelyi termékek »

Címkék:

gyermelyi