Főkategóriák
Mások ezeket vették
Nagyon ízletes, íze hasonló a mazsoláéhoz és a szárított papayát idézi, édes, de kellemes savanykás aromával rendelkezik.
Alacsony glikémiás indexe és magas tápanyag tartalma köszönhetően, remekül beilleszthető bármilyen diétás étrendbe, legyen az vegán, vagy paleo.
Alacsony glikémiás indexe és magas tápanyag tartalma köszönhetően, remekül beilleszthető bármilyen diétás étrendbe, legyen az vegán, vagy paleo.
Kizárólag Kínában él meg ez a fajta goji gyümölcs, ami méretre apróbb, de a húsa sokkal vaskosabb, tömörebb a társainál.
Hatóanyagokban ez a leggazdagabb goji – az összes többi fajtát az ázsiaiak másodrangúnak tartják.
Több fehérjét tartalmaz, mint a virágpor, több rostot, mint a zabkorpa, 67-szer több B1 vitamint, mint a barnarizs, kétszer annyi B3-vitamint (niacin) mint az élesztő, ötször annyi káliumot, mint a brokkoli, kétszer annyi béta-karotint, mint a nyers spenót – vagy épp 150-szer magasabb az ORAC-értéke, mint a sárgarépa karotinoidjainak. A kutatók szerint az összes emberi sejt élettartamára hat és akár 21%-al megnöveli életképességük idejét. Lícium gyümölcs antioxidáns tulajdonsága révén védelmet nyújt olyan szabad gyökökkel szemben, melyek károsíthatják a sejtek és a szövetek szerkezetét, valamint felelősek az oxidációs eredetű öregedési folyamatokért.
Nem véletlen, hogy lícium gyümölcs fogyasztása a Tradicionális Kínai Orvoslásban fontos szerepet tőlt be. Fogyasztása hosszan tartó fiatalos közérzettel, szépséggel, karcsúsággal, erővel, kitartással ajándékoz meg – sőt, még afrodiziákumnak sem utolsó.
Felhasználási javaslat: Az aszalt termés önmagában is finom csemege, de müzlibe vagy joghurtba keverve, turmixhoz, kásához, süteményekbe sütve, vagy leforrázva teaként is kiváló.
Javasolt napi mennyiség: 5-10 g. Az ajánlott napi adagot ne lépje túl. Összetevők: 100% goji bogyó (lícium gyümölcs), antioxidáns: kén-dioxid.
Átlagos tápanyagtartalom (100 gr-ban):
Energia: 1492KJ / 362kcal
Összes zsír: 0g
Szénhidrátok: 67,82g
Fehérje: 11,7g
Élelmi rostok: 10g
Származási hely: Kína. Tárolás: száraz, hűvös helyen, lezárva tartandó.
Hatóanyagokban ez a leggazdagabb goji – az összes többi fajtát az ázsiaiak másodrangúnak tartják.
Több fehérjét tartalmaz, mint a virágpor, több rostot, mint a zabkorpa, 67-szer több B1 vitamint, mint a barnarizs, kétszer annyi B3-vitamint (niacin) mint az élesztő, ötször annyi káliumot, mint a brokkoli, kétszer annyi béta-karotint, mint a nyers spenót – vagy épp 150-szer magasabb az ORAC-értéke, mint a sárgarépa karotinoidjainak. A kutatók szerint az összes emberi sejt élettartamára hat és akár 21%-al megnöveli életképességük idejét. Lícium gyümölcs antioxidáns tulajdonsága révén védelmet nyújt olyan szabad gyökökkel szemben, melyek károsíthatják a sejtek és a szövetek szerkezetét, valamint felelősek az oxidációs eredetű öregedési folyamatokért.
Nem véletlen, hogy lícium gyümölcs fogyasztása a Tradicionális Kínai Orvoslásban fontos szerepet tőlt be. Fogyasztása hosszan tartó fiatalos közérzettel, szépséggel, karcsúsággal, erővel, kitartással ajándékoz meg – sőt, még afrodiziákumnak sem utolsó.
Felhasználási javaslat: Az aszalt termés önmagában is finom csemege, de müzlibe vagy joghurtba keverve, turmixhoz, kásához, süteményekbe sütve, vagy leforrázva teaként is kiváló.
Javasolt napi mennyiség: 5-10 g. Az ajánlott napi adagot ne lépje túl. Összetevők: 100% goji bogyó (lícium gyümölcs), antioxidáns: kén-dioxid.
Átlagos tápanyagtartalom (100 gr-ban):
Energia: 1492KJ / 362kcal
Összes zsír: 0g
Szénhidrátok: 67,82g
Fehérje: 11,7g
Élelmi rostok: 10g
Származási hely: Kína. Tárolás: száraz, hűvös helyen, lezárva tartandó.
Trendavit termékek »